ЗА НАС

Дружество „ТИВИ ГРУП” ООД – Димитровград, е създадено през 1994 г. с решение на Хасковския Окръжен съд, фирмено дело № 83 от 10.05. същата година. Седалището се намира в гр. Димитровград, ул. „Вилхелм Пик” № 10. 

Основната дейност на дружеството е внос, търговия на едро и дребно с търкалящи лагери от различни производители. Дружеството възниква като представител на интересите на експортноориентирани дружества от Русия, Украйна, Чехия и Словакия на територията на Балканския полуостров.

„ТИВИ ГРУП” ООД счита своите служители за основен и най-важен ресурс, създава и се стреми да поддържа благоприятна работна атмосфера, изразяваща се във взаимно доверие и зачитане, съвмест­на работа, постоянно повишаване на квалификацията, спазване на изискванията за сигурност и охрана на труда, опазване на околната среда, ангажираност към качествена работа, признание на лични и колективни успехи.

Персоналът на „ТИВИ ГРУП” ООД притежава необходимата професионална квалификация – средно техническо и висше икономическо и техническо образование.

Дружеството е дистрибутор на световноизвестните фирми TIMKEN – САЩ  и NTN.SNR. – Япония/Франция, също така и на фирмите производители с търговска марка ZKL – Чехия и ZVL – Словакия.

Използвайки удобното географско положение на гр. Димитровград, фирмата бързо се превърна в надежден партньор на търговски дружества със сходна дейност.

Стремейки се да улесни своите клиенти от цялата страна, фирмата е създала представителства в градовете: БУРГАС, ВИДИН, ВРАЦА, ВЕЛИКО ТЪРНОВО, ДИМИТРОВГРАД, ДОБРИЧ, КЪРДЖАЛИ, МОНТАНА, ПЛЕВЕН, РАЗГРАД, РУСЕ, СТАРА ЗАГОРА, СЛИВЕН, СЕВЛИЕВО, ХАСКОВО, ЯМБОЛ.

Всяко от тези представителства разполага със своя складова база и търгува с лагери, вериги, ремъци, семеринги и инструменти, на едро и дребно. Снабдяването се извършва от централен разпределителен склад, намиращ се в Димитровград, в който се групират и оформят поръчките на представителствата.

Дълготрайните ни отношения с нашите партньори – заводите производители на най-важните гами лагери, ни позволяват да предлагаме конкурентни цени.

„ТИВИ ГРУП” ООД има голяма и модерна складова база, където се съхранява и поддържа качеството на стоката в съответствие с техническите изисквания на БДС 4842-87.

Постоянно на склад се поддържат над 7000 типоразмера, което ни позволява коректно и изцяло да изпълним всяка заявка на клиента в кратки срокове и това ни прави един от предпочитаните партньори. Избягвайки ненужните посредници и благодарение на собствения автопарк, с който разполагаме, доставката се извършва франко склада на клиента.

Дружеството ни е един от основните доставчици на търкалящи лагери в областта на въгледобива, енергетиката, рудодобивната и химическа промишленост, циментовото производство, тежкото машиностроене, леката промишленост, и много други отрасли.

Автомобилният сектор е другата област, в която „ТИВИ ГРУП” ООД е голям доставчик на лагери за всички видове автомобили.

Наред с изброените отрасли ние доставяме и голяма гама от лагери и на много частни фирми, които се занимават с производство и търговия.

Фирмата е обхванала един голям регион в страната, където поддържа и селскостопанската техника.

С оглед динамичните условия на пазарната икономика у нас, „ТИВИ ГРУП” ООД се стреми да бъде една изцяло насочена към клиента организация, като постигаме успех посредством представянето на качествени услуги и продукти. Ние искаме да прилагаме най-високите стандарти за осигуряване качеството на всички свои дейности и се стремим да осигурим постоянно подобрение на продуктовата гама и обслужването на клиентите си. Тези свои цели постигаме чрез разработване, внедряване и поддържане в дейността си на документирана Система на качеството в съответствие с изискванията на ISO 9001:2008, чрез подходящо подбран персонал, контролиращ  всеки етап от процесите. В тази връзка през месец юли 2003 година фирмата бе сертифицирана по ISO 9001:2008 от СЖС България ООД и акредитирана от ИА „БСА” и UKAS Великобритания.

Въз основа на всички тези качества и възможности, които притежава фирмата, доказани през годините, смело можем да заявим, че изборът на всички настоящи и бъдещи наши партньори за съвместна дейност e ПРАВИЛНИЯТ ИЗБОР.

Предлагаме да разгледате списък с някой от компаниите с които си партнираме:


• TIMKEN (USA) - Автомобилни и индустриални търкалящи лагеригреси и др.;

• NTN-SNR (Япония-Франция) - Автомобилни и индустриални търкалящи лагери, греси и др.;

• ZVL (Словакия) - Индустриални търкалящи лагери;

• FKL (Сърбия) - Лагерни тела за селско стопанска техника, търкалящи лагери и карданни валове за индустрията;

• ZKL (Чехия) - Индустриални търкалящи лагери;

• CX (Полша) - Автомобилни и индустриални търкалящи лагери;

• KINEX (Словакия) - Автомобилни и индустриални търкалящи лагери;

• GUFERO (Чехия) - Автомобилни и индустриални ремъци;

• LOCTITE (USA) - Производител на високоефективни лепила и уплътнители;

• KLINGSPOR AG (Германия) - Производител на висококачествени абразиви;

• SATI (Италия) - Производител на ремъциверигиверижни колела, ремъчни шайби, конусни втулки;

• SITI BALKANIA (Италия) - Производител на редуктори;

• KUKKO (Германия) - Производител на висококачествени инструменти;

• WD-40 (USA) - Производител на висококачествени смазочни аерозоли;

Craft logo

 

Кратка информация за нас

Компанията е официален дистрибутор на:
TIMKEN (САЩ), NTN-SNR (Япония-Франция),
ZVL (Словакия), FKL (Сърбия), CRAFT Bearings (Литва)
LOCTITE (Германия), KLINGSPOR (Германия),
CONTINENTAL/CONTITECH (Германия) and KUKKO (Германия)

ТИВИ ГРУП ООД

                                        - Правилният избор!